Πως θα έρθετε

To συγκρότημα διαμερισμάτων και στούντιο Adonis Guesthouse βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από στην παραλία Μπατσί, στη νοτιοδυτική πλευρά της Ανδρου.

Η Άνδρος απέχει 36 μίλια από το λιμάνι της Ραφήνας, τ’ οποίο βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Αττικής. Απ’ το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν τακτικά πλοία για την Άνδρο. Το ταξίδι διαρκεί 2 ώρες με πλοίο.

Υπάρχουν πολλά δρομολόγια καθημερινά απ’ το λιμάνι της Ραφήνας με προορισμό την Άνδρο, ανάλογα με την εποχή. Μπορείτε να φτάσετε στη Ραφήνα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την στάση μετρό “Νομισματοκοπείο” στην Αθήνα ή με ιδιωτικό αυτοκίνητο μέσω της Αττικής Οδού με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, ακολουθώντας την έξοδο που αναγράφει προς Ραφήνα. Στη συνέχεια, οδηγείτε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος έως ότου δείτε την πινακίδα προς Ραφήνα.

Εάν βρίσκεσται στο Αεροδρόμιο Αθηνών και επιθυμείτε να επισκεφθείτε την Άνδρο, μπορείτε να επιβιβαστείτε σ’ ένα από τα ειδικά λεωφορεία του αεροδρόμιου ή να πάρετε ταξί με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Το λεωφορείο κοστίζει € 4, ενώ το ταξί κόστίζει περίπου € 25 – € 30.

Στην περίπτωση που έρχεστε από την υπόλοιπη Ελλάδα, πρέπει να πάρετε την Εθνική Οδό μέχρι να βρείτε την πρώτη είσοδο για να μπείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο. Προχωράτε μέχρι να δείτε την πινακίδα που αναγράφει “Ραφήνα” και συνεχίζετε ευθεία μέχρι να βρεθείτε στην Ραφήνα.

Μπορείτε να φτάσετε στην Άνδρο με πλοίο από κάποια άλλα νησιά των Κυκλάδων, όπως τη Μύκονο, τη Νάξο, την Πάρο, τη Σύρο και την Τήνο. Εάν θέλετε να μάθετε για τα δρομολόγια που συνδέουν την Άνδρο μ’ αυτά τα νησιά, επικοινωνήστε με το λιμάνι της Άνδρου